Skip to main content
Youfone : Essentieel 2023
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


De slimste keuze

meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small f4401025
Youfone : Essentieel 2023
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


De slimste keuze

Advies simonlyloket.nl

Youfone
5 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 6,-

+

 • Actie prijs: € 6,- p/m
 • Na 12 maanden: € 9,- p/m
 • Databundel: 0,5 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-
Youfone
10 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 7,-

+

 • Actie prijs: € 7,- p/m
 • Na 12 maanden: € 10,- p/m
 • Databundel: 5 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-
Youfone
15 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 8,-

+

 • Actie prijs: € 8,- p/m
 • Na 12 maanden: € 11,- p/m
 • Databundel: 15 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Waarom Youfone : Essentieel 2023 kiezen?

  Youfone is een uitdager op de Telecom markt, ze onderscheiden zich door Internet, TV, vaste telefonie en Sim Only aan te bieden voor een zeer scherp tarief. Voor ieder wat wils is internet beschikbaar van lagere snelheden tot wel 1.000 Mb/s via onder andere het betrouwbare KPN glasvezel netwerk. 

  Via het interactieve TV van Youfone kan je handig gebruik maken van alle interactieve diensten. Met de Youfone TV app kan je je favoriete programma’s kijken waar en wanneer je wilt, direct van je smartphone, tablet of laptop. Via het comfort en premium pakket bekijk je je favoriete tv programma’s wanneer het jou schikt. Opnemen, pauzeren, begin gemist en terugkijken kan waar en wanneer jij wilt.

  Met Youfone TV heb je geen smart tv meer nodig en de chromecast is ingebouwd zodat streamen via je tablet, smartphone of laptop nog eenvoudiger is geworden naar je tv scherm. Via het tv kastje van Youfone kan je eenvoudig je favoriete apps via Google play downloaden, zodat je bijvoorbeeld je Videoland of Spotify app direct kunt gebruiken.

  De tv ontvanger bied de mogelijkheid om ook online te gamen. Via Google Play Games heb je toegang tot een uitgebreid selectie van games. 

  Bij een internet en tv pakket van Youfone zit ESPN, ESPN 2 en ESPN 3 eredivisie gratis het eerste jaar in het tv pakket.  Zo hoef je niks te missen van exclusieve topwedstrijden uit binnen- en buitenland. Na het eerste jaar blijft alleen het eerste kanaal ESPN gratis in je tv pakket. De maandelijkse extra abonnement kosten voor ESPN 2 en 3 is €7,50 per maand.

  Met Youfone vast bellen bel je tegen het vaste tarief van 10 cent per minuut en betaal je per seconde. De optie bestaat ook om extra bundels af te sluiten zoals onbeperkt bellen naar vaste of mobiele nummer en goedkoop bellen naar het buitenland.

  Klantenservice Youfone

  De klantenservice van Youfone is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30. Op de website vind je onder Service antwoorden op de meest gestelde vragen.

  • Internet via glasvezel

  • Internet via VDSL

  • Internet via ADSL

  • Internet thuis via 4G

  • Digitale interactieve televisie

  • TV kijken via app

  • Telefonie (vast bellen)

  • Mobiele abonnementen

  • Mobiel prepaid

  • 5G internet

  • 4G internet

  • 3G internet

  • Betrouwbaar KPN netwerk

  De Betaalbare Sim Only Aanbieder met Grote Voordelen

  Youfone is een Nederlandse telecomaanbieder die zich richt op het aanbieden van sim only abonnementen tegen een betaalbare prijs. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 1 miljoen klanten en is daarmee een belangrijke speler op de markt. In dit artikel bespreken we de voordelen van Youfone als sim only aanbieder en hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  De Voordelen van Youfone

  Een van de grootste voordelen van Youfone is dat het bedrijf zich richt op betaalbare sim only abonnementen. Het bedrijf biedt verschillende abonnementen aan, variërend van een laag aantal belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Deze abonnementen zijn allemaal scherp geprijsd en vormen daarmee een goede optie voor mensen die niet te veel willen betalen voor hun telefoonabonnement.

  Een ander voordeel van Youfone is dat het bedrijf gebruikmaakt van het KPN-netwerk. Dit netwerk heeft een goede dekking en is daarmee betrouwbaar en snel. Bovendien biedt Youfone de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Daarnaast biedt Youfone ook extra’s aan, zoals het gratis bellen naar andere Youfone-klanten en het gratis gebruik van het 4G-netwerk. Dit maakt het voor klanten nog aantrekkelijker om voor Youfone te kiezen.

  Het Onderscheidend Vermogen van Youfone

  Youfone onderscheidt zich van zijn concurrenten door zich te richten op betaalbare sim only abonnementen met grote voordelen. Het bedrijf heeft verschillende abonnementen die bij verschillende klanten passen. Youfone biedt abonnementen met weinig data en belminuten aan voor mensen die niet veel gebruik maken van hun telefoon. Aan de andere kant biedt het bedrijf ook onbeperkte abonnementen aan voor mensen die veel gebruik maken van hun telefoon.

  Bovendien biedt Youfone de mogelijkheid om je abonnement maandelijks aan te passen, waardoor klanten nooit te veel betalen voor hun mobiele telefoonabonnement. Dit maakt Youfone flexibeler dan veel van zijn concurrenten.

  Conclusie

  Youfone is een betrouwbare en betaalbare sim only aanbieder met verschillende voordelen. Het bedrijf maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk en biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen. Daarnaast biedt Youfone extra’s aan, zoals het gratis bellen naar andere Youfone-klanten en het gratis gebruik van het 4G-netwerk. Dit maakt het voor klanten nog aantrekkelijker om voor Youfone te kiezen. Youfone onderscheidt zich van zijn concurrenten door zich te richten op betaalbare sim only abonnementen met grote voordelen en door de mogelijkheid te bieden om het abonnement maandelijks aan te passen.

  Antwoord op al je vragen over Youfone : Essentieel 2023

  Hoe snel is 5G?

  5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. In de praktijk zal het eerder uitkomen op 1 Gbps. Ter vergelijking: 4G haalt gemiddeld een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde (Mbps). 

  Hoe kan ik overstappen naar een nieuwe simonly provider?

  Als je wilt overstappen naar een nieuwe simonly provider, zijn er een aantal stappen die je kunt volgen:

  1. Zoek een nieuwe provider: Er zijn verschillende providers in Nederland die sim only abonnementen aanbieden, zoals Youfone, KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Zoek een provider die aansluit bij je wensen en behoeften, zoals het aantal belminuten en gigabytes aan data dat je nodig hebt.
  2. Vergelijk de aanbiedingen: Vergelijk de verschillende aanbiedingen van de providers om te bepalen welke het beste bij je past. Neem ook de kosten per maand en eventuele bijkomende kosten in overweging.
  3. Kies een abonnement: Zodra je een abonnement hebt gevonden dat bij je past, kun je het abonnement afsluiten bij de provider. Dit kan meestal online via de website van de provider, of via de klantenservice.
  4. Activeer de simkaart: Zodra je het abonnement hebt afgesloten, krijg je een simkaart toegestuurd. Activeer de simkaart volgens de instructies van de provider, zodat je gebruik kunt maken van het nieuwe abonnement.
  5. Stel je telefoon in: Als je een nieuwe simkaart hebt gekregen, moet je deze installeren in je telefoon. Dit doe je door de oude simkaart te verwijderen en de nieuwe simkaart in de simkaarthouder te plaatsen. Volg daarna de instructies op het scherm om je telefoon te koppelen aan het nieuwe abonnement.

  Zodra je deze stappen hebt gevolgd, kun je gebruikmaken van je nieuwe simonly abonnement. Vergeet niet om je oude abonnement op te zeggen bij je huidige provider, zodat je niet dubbel betaalt.

  Kan ik bellen via een 5G aansluiting?

  Je kunt via een 5G verbinding prima bellen. Je kan zelfs via je laptop bellen met bijvoorbeeld; Skype, Zoom, Whatsapp. Dit zijn veel gebruikte manieren om te bellen.

  Is 4G of 5G overal beschikbaar?

  Sinds de lente van 2020 bieden verschillende Nederlandse providers 5G abonnementen aan. Dat betekent niet dat je in het hele land al bereik hebt. Voor 5G zijn namelijk nieuwe zendmasten nodig. Op dit moment zijn verschillende providers deze aan het plaatsen. Het netwerk van zowel KPN als T-Mobile biedt nu ongeveer 90% dekking in Nederland, 4G is overal in Nederland dekkend op beide netwerken.

  Kan ik met een 5G verbinding ook internetten op mijn laptop?

  Jazeker, een 5G verbinding is ook geschikt om te internetten op je laptop. Je kunt ‘draadloos’ via het wifi netwerk of met BleuTooth een connectie maken met je laptop. Of je Telefoon instellen als HotSpot en dan ook je HotSpot inloggen alsof het een Wifi punt is.   

  Kan ik mijn e-mail adres meenemen bij een overstap naar een nieuwe provider?

  E-Mail adres meenemen

  – Het is niet mogelijk om je e-mailadres dat je hebt gekregen van je provider mee te nemen naar je nieuwe provider. Bij een overstap naar een nieuwe provider, zal de provider waarvan je bent overgestapt nog 6 maanden je e-mailadres in de lucht houden om je de tijd te geven om overal waar je je e-mailadres gebruikte om te zetten naar een nieuw e-mailadres.

  Om niet gebonden te zijn aan een e-mail adres extensie van je provider, kan je het beste een e-mailadres aanmaken bij Gmail of Live.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  Danh Ly

  Goedkoop en toch goede verbinding. Ben al jaren erg tevreden me.

  Emma Montforts

  Prima prijs kwaliteit verhouding, werkt ook super in Frankrijk.

  Roland Sturkenboom

  Prima prijs kwaliteit verhouding en betrouwbare provider.

  Tim van der Meer

  Alles wordt duidelijk op de website uitgelegd. Ik kan Youfone aanbevelen. Het telefoon nummer overzetten heeft wel iets langer geduurd.

  Karitth Praveen

  Quick, friendly, works well.

  Wim Hogenbirk

  Internet werkt perfect. dekking heel nl en grote dele Duitsland grens. Ben vrachtwagen chaufeur

  Marianne Verkamman

  Behulpzame klantenservice, goede aanbieding, snelle overzetting!

  Ineke

  Heb mijn abonnement verlengd omdat het voor mij de beste deal is. Kan hem evt upgraden wanneer ik wil. Maar heb elke maand genoeg en dat voor rond de 10 euro.

  Sander Bakker

  Overal dekking om te bellen en Internet werkt perfect. Youfone you you