Skip to main content

Wanneer kan ik mijn simonly abonnement opzeggen?

Je simonly abonnement kun je opzeggen wanneer je wilt, zolang je je aan de opzegtermijn houdt. De opzegtermijn is de periode waarbinnen je je abonnement moet opzeggen voordat het afloopt. De opzegtermijn is meestal een maand, maar kan afwijken per provider.

Het is belangrijk om de opzegtermijn te respecteren, omdat je anders het risico loopt dat je abonnement automatisch verlengd wordt. Het is daarom aan te raden om je abonnement op tijd op te zeggen, zodat je niet onnodig blijft betalen voor een abonnement dat je niet meer wilt.

Het opzeggen van een simonly abonnement kan meestal online via de website van de provider, of via de klantenservice. Zoek op de website van de provider naar de opzegprocedure, en volg de stappen om je abonnement op te zeggen. Let op: als je het abonnement opzegt, kan het zijn dat je nog wel moet betalen voor de resterende dagen van de opzegtermijn.

Als je je abonnement hebt opgezegd, zul je geen gebruik meer kunnen maken van de diensten van de provider. Vergeet daarom niet om op tijd een nieuw abonnement af te sluiten als je wilt blijven bellen en internetten.

abonnement, internet abonnement opzeggen