Skip to main content
Vodafone : Essentieel 2023
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Vodafone Red Sim Only

meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small f4401025
Vodafone : Essentieel 2023
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Vodafone Runners

Advies simonlyloket.nl

Vodafone
2,5 GB + 150 MIN
24 maanden contract
€ 13,50

+

 • Actie prijs: € 13,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 17,50 p/m
 • Databundel: 2,5 GB
 • Belminuten/sms: 150 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-
Vodafone
10 GB + 150 MIN
24 maanden contract
€ 18,50

+

 • Actie prijs: € 18,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 23,50 p/m
 • Databundel: 10 GB
 • Belminuten/sms: 150 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-
Vodafone
20 GB + ONBEPERKT
24 maanden contract
€ 26,-

+

 • Actie prijs: € 26,- p/m
 • Na 24 maanden: € 32,- p/m
 • Databundel: 20 GB
 • Belminuten/sms: 150 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Waarom Vodafone : Essentieel 2023 kiezen?

  Vodafone Group is opgericht in 1982 in Groot-Brittannië. ‘Voda’ is een afkorting voor ‘voice data’. Het telecombedrijf stond aan de wieg van het eerste Britse mobiele telefoongesprek op 1 januari 1985 en breidde daarna rap uit tot een wereldwijd fenomeen. 

  Vodafone Group is vandaag de dag (in omzet) een van ’s werelds grootste mobiele telecommunicatiebedrijven, met 529,1 miljoen mobiele klanten en 19,3 miljoen vaste-breedbandklanten per 31 maart 2018. Vodafone heeft mobiele netwerken circa 30 landen, werkt wereldwijd samen met ruim 50 mobiele netwerken en is actief als aanbieder van vast breedband in 19 landen. 

  Vodafone betrad in 1995 de Nederlandse markt onder de naam Libertel. Op dat moment had slechts 2 procent van de Nederlanders een mobiele telefoon. Maar dat veranderde razendsnel. Datzelfde jaar behaalde Libertel 26.000 abonnees, in 1998 waren dat er al 1 miljoen.

  Na het opzetten van een netwerk in heel de Randstad, was de volgende uitdaging landelijke dekking. ‘Iedereen bereikbaar, bereikbaar voor iedereen’, zo luidde de slogan van de reclamecampagne toen deze mijlpaal was bereikt. 

  Libertel introduceerde in 1997 als eerste in Nederland prepaid. Dit werd als ‘bellen zonder abonnement‘ onder de naam Libertel iZi in de markt gezet. Je telefoon uitrusten met een beltegoed werd in de reclamecampagne uitgebeeld door een bankbiljet en een mobiele telefoon. De dagen erna werd de klantenservice overspoeld met vragen in welke gleuf mensen dat bankbiljet nu moesten stoppen.

  In 1999 ging het bedrijf naar de beurs, openden de eerste Libertel-winkels hun deuren en werd het voor het eerst mogelijk om naar mobiele klanten van een ander netwerk te bellen binnen Nederland. Vodafone nam eind 2000 een meerderheidsbelang in het bedrijf en veranderde de naam in Libertel-Vodafone. Begin 2002 verdween de naam Libertel definitief en werd de merknaam officieel Vodafone.

  Inmiddels biedt Vodafone in ruim 250 gemeenten in Nederland een 4G+ dekking. Kris kras door Nederland staan meer dan 3.500 4G-masten en honderden kleine zendmasten op drukke plekken, zoals vakantieparken, strand, winkelcentra en kantoorlocaties. Jaarlijks verzorgt Vodafone een optimaal netwerk bij honderden evenementen, waaronder Pinkpop en Serious Request. Tijdens het zeilevenement SAIL introduceerde het bedrijf zelfs de eerste drijvende mobiele mast. Ook bij de Gay Pride is Vodafone vertegenwoordigd op het water.

  Vodafone is het tweede mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid en heeft ruim 5 miljoen klanten per 31 maart 2018. Al jaren is het bedrijf marktleider op het gebied van Internet of Things (slimme verbindingen tussen apparaten en systemen). De Vodafone-kantoren zijn onder andere gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Maastricht. Vodafone Nederland maakt deel uit van VodafoneZiggo, een 50/50 joint venture van Vodafone Group en Liberty Global.

  • Internet via glasvezel

  • Internet via VDSL

  • Internet via ADSL

  • Internet thuis via 4G

  • Digitale interactieve televisie

  • TV kijken via app

  • Telefonie (vast bellen)

  • Mobiele abonnementen

  • Mobiel prepaid

  • 5G internet

  • 4G internet

  • 3G internet

  • Eigen Ziggo/Vodafone netwerk

  De Sim Only Aanbieder met Uitstekende Service

  Vodafone is een van de grootste telecomaanbieders van Nederland en biedt naast mobiele telefoonabonnementen ook sim only abonnementen aan. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende service en betaalbare prijzen. In dit artikel bespreken we de voordelen van Vodafone als sim only aanbieder en hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  De Voordelen van Vodafone

  Een van de grootste voordelen van Vodafone is de uitstekende service die het bedrijf biedt. Vodafone heeft een goed netwerk met een uitstekende dekking en biedt daarnaast een snelle internetverbinding aan. Hierdoor kun je overal in Nederland goed bereikbaar zijn en genieten van een snelle internetverbinding. Daarnaast heeft Vodafone een uitstekende klantenservice die je goed kan helpen met al je vragen en problemen.

  Een ander voordeel van Vodafone als sim only aanbieder is de flexibiliteit van de abonnementen. Vodafone biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kun je altijd een abonnement vinden dat bij je past en hoef je nooit te veel te betalen voor je telefoonabonnement.

  Vodafone onderscheidt zich ook van andere sim only aanbieders door zijn extra’s. Zo biedt Vodafone bijvoorbeeld extra databundels aan voor klanten die meer data nodig hebben. Daarnaast kun je bij Vodafone ook gebruikmaken van 5G, wat nog sneller is dan 4G.

  Het Onderscheidend Vermogen van Vodafone

  Vodafone onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn uitstekende service en betrouwbare netwerk. Het bedrijf heeft een goed netwerk met een uitstekende dekking en biedt daarnaast een snelle internetverbinding aan. Hierdoor kun je overal in Nederland goed bereikbaar zijn en genieten van een snelle internetverbinding. Daarnaast heeft Vodafone een uitstekende klantenservice die je goed kan helpen met al je vragen en problemen.

  Bovendien biedt Vodafone als sim only aanbieder flexibiliteit en keuzevrijheid. Vodafone biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kun je altijd een abonnement vinden dat bij je past en hoef je nooit te veel te betalen voor je telefoonabonnement.

  Conclusie

  Vodafone is een uitstekende sim only budget aanbieder met een betrouwbaar netwerk, uitstekende service en betaalbare prijzen. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kun je altijd een abonnement vinden dat bij je past en hoef je nooit te veel te betalen voor je telefoonabonnement. Vodafone onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn uitstekende service en betrouwbare netwerk.

  Antwoord op al je vragen over Vodafone : Essentieel 2023

  Hoe snel is 5G?

  5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. In de praktijk zal het eerder uitkomen op 1 Gbps. Ter vergelijking: 4G haalt gemiddeld een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde (Mbps). 

  Kan ik bellen via een 5G aansluiting?

  Je kunt via een 5G verbinding prima bellen. Je kan zelfs via je laptop bellen met bijvoorbeeld; Skype, Zoom, Whatsapp. Dit zijn veel gebruikte manieren om te bellen.

  Is 4G of 5G overal beschikbaar?

  Sinds de lente van 2020 bieden verschillende Nederlandse providers 5G abonnementen aan. Dat betekent niet dat je in het hele land al bereik hebt. Voor 5G zijn namelijk nieuwe zendmasten nodig. Op dit moment zijn verschillende providers deze aan het plaatsen. Het netwerk van zowel KPN als T-Mobile biedt nu ongeveer 90% dekking in Nederland, 4G is overal in Nederland dekkend op beide netwerken.

  Kan ik met een 5G verbinding ook internetten op mijn laptop?

  Jazeker, een 5G verbinding is ook geschikt om te internetten op je laptop. Je kunt ‘draadloos’ via het wifi netwerk of met BleuTooth een connectie maken met je laptop. Of je Telefoon instellen als HotSpot en dan ook je HotSpot inloggen alsof het een Wifi punt is.   

  Kan ik mijn e-mail adres meenemen bij een overstap naar een nieuwe provider?

  E-Mail adres meenemen

  – Het is niet mogelijk om je e-mailadres dat je hebt gekregen van je provider mee te nemen naar je nieuwe provider. Bij een overstap naar een nieuwe provider, zal de provider waarvan je bent overgestapt nog 6 maanden je e-mailadres in de lucht houden om je de tijd te geven om overal waar je je e-mailadres gebruikte om te zetten naar een nieuw e-mailadres.

  Om niet gebonden te zijn aan een e-mail adres extensie van je provider, kan je het beste een e-mailadres aanmaken bij Gmail of Live.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  Joy Melis

  Ben erg goed geholpen door Sascha. Super vriendelijk en er werd echt met mij meegedacht! 🙂

  Mw. C.M. Amptmeijer

  Heb Rene gesproken. Een zeer slimme, geduldige en vooral empatische dame. Een 10 met een griffel. Wees trots op zulke personeelsleden. Dankbare groet Corrie

  T.A. Waters

  Supersnel geleverd en werkend, goed geregeld.

  Marina

  Ik zit al bijna 2 jaar bij Vodafone, Heel veel data en onbeperkt bellen en veel korting met Ziggo erbij. Vodafone heeft een hele goede app, waar je alles in 1 oogopslag terug kan vinden. Ik heb altijd overal bereik , ik ga mijn abonnement zeker weer verlengen.

  Jacqueline van de Wal

  Ik vond vooral de service-desk fantastisch. Red 7GB goedzo Vodafone !

  E. Kampenaar

  Alles prima op tijd geleverd. Er zat tussen afgesloten worden van de oude provider naar Vodafone een half uur geen service. Vodafone you did it

  Nieuws over Vodafone : Essentieel 2023