Skip to main content
Simyo : Essentieel 2023
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Mega feest deals

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F05%2Fmeisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small
Simyo : Essentieel 2023
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Mega feest deals

Advies simonlyloket.nl

Simyo
2 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 8,-

+

 • Actie prijs: € 8,- p/m
 • Na 24 maanden: € 8,- p/m
 • Databundel: 2 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-
Simyo
6 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 10,-

+

 • Actie prijs: € 10,- p/m
 • Na 24 maanden: € 10,- p/m
 • Databundel: 6 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-
Simyo
10 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 10,-

+

 • Actie prijs: € 10,- p/m
 • Na 24 maanden: € 11,- p/m
 • Databundel: 10 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Waarom Simyo : Essentieel 2023 kiezen?

  Hoi! Wij zijn Simyo

  We doen er echt álles aan om onze klanten blij te maken. Al meer dan 10 jaar lang, elke dag weer. Want van iemand blij maken, is nog nooit iemand ongelukkig geworden. Sterker nog, het maakt ons werk juist zo leuk! Maak hieronder kennis met onze blijmakers.

  • Internet thuis via 4G

  • Mobiele abonnementen

  • Mobiel prepaid

  • 5G internet

  • 4G internet

  • 3G internet

  • Eigen KPN netwerk

  De Sim Only Aanbieder met Scherpe Prijzen en Goede Service

  Simyo is een telecomaanbieder die zich richt op het aanbieden van sim only abonnementen tegen een scherpe prijs. Het bedrijf staat bekend om zijn goede service en eenvoudige abonnementen. In dit artikel bespreken we de voordelen van Simyo als sim only aanbieder en hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  De Voordelen van Simyo

  Een van de grootste voordelen van Simyo is de scherpe prijzen die het bedrijf biedt voor zijn sim only abonnementen. Simyo biedt verschillende abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Deze abonnementen zijn allemaal scherp geprijsd en vormen daarmee een goede optie voor mensen die niet te veel willen betalen voor hun telefoonabonnement.

  Een ander voordeel van Simyo als sim only aanbieder is de eenvoud van de abonnementen. Simyo biedt abonnementen aan zonder extra’s die de prijs opdrijven, zoals gratis telefoons of cadeaus. Hierdoor betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt en hoef je niet te betalen voor zaken waar je geen interesse in hebt.

  Daarnaast biedt Simyo ook goede service aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice die goed bereikbaar is en je snel kan helpen bij problemen. Bovendien biedt Simyo de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Het Onderscheidend Vermogen van Simyo

  Simyo onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn scherpe prijzen en eenvoudige abonnementen. Het bedrijf biedt abonnementen aan zonder extra’s die de prijs opdrijven, zoals gratis telefoons of cadeaus. Hierdoor betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt en hoef je niet te betalen voor zaken waar je geen interesse in hebt.

  Bovendien biedt Simyo als sim only aanbieder goede service aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice die goed bereikbaar is en je snel kan helpen bij problemen. Daarnaast biedt Simyo de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Conclusie

  Simyo is een betrouwbare en betaalbare sim only aanbieder met eenvoudige abonnementen en goede service. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kun je altijd een abonnement vinden dat bij je past en hoef je nooit te veel te betalen voor je telefoonabonnement. Simyo onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn scherpe prijzen, eenvoudige abonnementen en goede service.

  Antwoord op al je vragen over Simyo : Essentieel 2023

  Hoe snel is 5G?

  5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. In de praktijk zal het eerder uitkomen op 1 Gbps. Ter vergelijking: 4G haalt gemiddeld een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde (Mbps). 

  Kan ik bellen via een 5G aansluiting?

  Je kunt via een 5G verbinding prima bellen. Je kan zelfs via je laptop bellen met bijvoorbeeld; Skype, Zoom, Whatsapp. Dit zijn veel gebruikte manieren om te bellen.

  Is 4G of 5G overal beschikbaar?

  Sinds de lente van 2020 bieden verschillende Nederlandse providers 5G abonnementen aan. Dat betekent niet dat je in het hele land al bereik hebt. Voor 5G zijn namelijk nieuwe zendmasten nodig. Op dit moment zijn verschillende providers deze aan het plaatsen. Het netwerk van zowel KPN als T-Mobile biedt nu ongeveer 90% dekking in Nederland, 4G is overal in Nederland dekkend op beide netwerken.

  Kan ik met een 5G verbinding ook internetten op mijn laptop?

  Jazeker, een 5G verbinding is ook geschikt om te internetten op je laptop. Je kunt ‘draadloos’ via het wifi netwerk of met BleuTooth een connectie maken met je laptop. Of je Telefoon instellen als HotSpot en dan ook je HotSpot inloggen alsof het een Wifi punt is.   

  Kan ik mijn e-mail adres meenemen bij een overstap naar een nieuwe provider?

  E-Mail adres meenemen

  – Het is niet mogelijk om je e-mailadres dat je hebt gekregen van je provider mee te nemen naar je nieuwe provider. Bij een overstap naar een nieuwe provider, zal de provider waarvan je bent overgestapt nog 6 maanden je e-mailadres in de lucht houden om je de tijd te geven om overal waar je je e-mailadres gebruikte om te zetten naar een nieuw e-mailadres.

  Om niet gebonden te zijn aan een e-mail adres extensie van je provider, kan je het beste een e-mailadres aanmaken bij Gmail of Live.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  M Blokpoel

  Bestelling ging heel makkelijk

  Peet de Zeeuw

  Zit al jaren naar volle tevredenheid bij Simyo. Misschien iets duurder als de rest maar altijd overal bereik en klantenservice denken echt met je mee. Blijf hier voorlopig nog wel lid van deze mooie club.

  Ray

  Top bedrijf, eerlijke abbo prijzen maar wel even opletten buiten de bundel.

  R. Boomstrand

  Zeer prettig contact met deskundige service medewerker die ons heel goed heeft geholpen!

  TSA Rodriques

  Alles verliep netjes, van het aanmelden tot het installeren van internet & app’s.

  Freek

  Nieuw abonnement met nummerbehoud geweldig goede ondersteuning tijdens het gehele process oftewel TOP

  Hans Timmer

  Na vele jaren tevreden gebruiker van simyo sim only, werd ik plotseling geconfronteerd met een zeer hoog gebruik. Conclusie: de bundels van Simyo zijn weliswaar goedkoop, maar de klantenservice heeft geen kennis van zaken.

  L. Waidariga

  Snel geregeld, duidelijke communicatie, Simyo Simyo Simyo!!!!