Skip to main content
Simpel : 2023
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Jou beste sim-only deals

meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small f4401025
Simpel : 2023
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Jou beste sim-only deals

Advies simonlyloket.nl

Simpel
500 MB + 50/500 MIN/SMS
24 maanden contract
€ 3,50

+

 • Actie prijs: € 3,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 3,50 p/m
 • Databundel: 500 MB
 • Belmin/sms: 50/500 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-
Simpel
7 GB + 250/500 MIN/SMS
24 maanden contract
€ 7,50

+

 • Actie prijs: € 7,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 7,50 p/m
 • Databundel: 6 GB
 • Belmin/sms: 250/500 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-
Simpel
15 GB + 250/500 MIN/SMS
24 maanden contract
€ 10,-

+

 • Actie prijs: € 10,- p/m
 • Na 24 maanden: € 13,50 p/m
 • Databundel: 14 GB
 • Belmin/sms: 250/500 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Waarom Simpel : 2023 kiezen?

  Sim Only zonder gedoe, voor iedereen

  Sinds 2007 biedt Simpel voordelige Sim Only aanbiedingen zonder onnodige extra’s. Met een Sim Only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, sms’en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. En je krijgt van ons de middelen om maximale controle over de kosten te houden. Zo kun je een Plafondbedrag instellen en je bundels per maand omhoog en omlaag aanpassen. Ook niet onbelangrijk om te weten; we maken gebruik van het vaakst als best geteste mobiele netwerk van Nederland. Simpel doet geen kredietcheck, iedereen is welkom bij ons.

  Openheid & eerlijkheid

  We houden van open- en eerlijkheid. Kwaliteit zonder gedoe, dat is Simpel. Dat zie je onder meer terug in onze heldere aanbiedingen en no-nonsense service. We zijn altijd duidelijk over de kosten en we ronden gewoon af per seconde of kb. Zo betaal je nooit meer dan nodig. Inmiddels bestaan we al langer dan 10 jaar en kiezen veel tevreden klanten voor de voordelen van Simpel. Het gaat hen niet alleen om de lage prijzen; onze klanten geven ons gemiddeld een 4,7 uit 5. Lees zelf wat onze klanten van ons vinden. Deze klantbeoordelingen verzamelt Trustpilot voor Simpel. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

  Eenvoud in de vingers

  Simpel heeft eenvoud in de vingers. Dat vertaalt zich door in onze communicatie. De vingers van Simpel beleven ieder hun eigen verhaal. De gezichtjes en kleding van de vingers worden altijd met zorg en liefde door vakmensen gemaakt. Deze aandachtige manier van werken met oog voor detail past perfect bij de werkwijze van Simpel. Momenteel zijn onze campagnes gebaseerd op het thema ‘film’.

  • Mobiele abonnementen

  • Mobiel prepaid

  • 5G internet

  • 4G internet

  • 3G internet

  • Eigen KPN netwerk

  De Sim Only Aanbieder met Goedkope Abonnementen en Flexibele Voorwaarden

  Simpel is een telecomaanbieder die zich richt op het aanbieden van sim only abonnementen tegen een lage prijs. Het bedrijf staat bekend om zijn goedkope abonnementen en flexibele voorwaarden. In dit artikel bespreken we de voordelen van Simpel als sim only aanbieder en hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  De Voordelen van Simpel

  Een van de grootste voordelen van Simpel is de lage prijs van de abonnementen. Simpel biedt verschillende abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Deze abonnementen zijn allemaal scherp geprijsd en vormen daarmee een goede optie voor mensen die niet te veel willen betalen voor hun telefoonabonnement.

  Een ander voordeel van Simpel als sim only aanbieder is de flexibele voorwaarden. Simpel biedt de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement. Bovendien kun je bij Simpel extra data aanschaffen als je meer data nodig hebt. Hierdoor betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt en hoef je niet te veel te betalen voor je telefoonabonnement.

  Daarnaast biedt Simpel ook goede service aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice die goed bereikbaar is en je snel kan helpen bij problemen. Bovendien kun je bij Simpel ook gebruikmaken van 4G-internet, wat betekent dat je overal in Nederland snel kunt internetten.

  Het Onderscheidend Vermogen van Simpel

  Simpel onderscheidt zich van zijn concurrenten door de lage prijzen en flexibele voorwaarden van de abonnementen. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kan Simpel een brede doelgroep aanspreken. Bovendien biedt Simpel als sim only aanbieder de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Daarnaast biedt Simpel als sim only aanbieder ook goede service aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice die goed bereikbaar is en je snel kan helpen bij problemen. Bovendien kun je bij Simpel ook gebruikmaken van 4G-internet, wat betekent dat je overal in Nederland snel kunt internetten.

  Conclusie

  Simpel is een betrouwbare en goedkope sim only aanbieder met flexibele voorwaarden en goede service. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kun je altijd een abonnement vinden dat bij je past en hoef je nooit te veel te betalen voor je tele

  Antwoord op al je vragen over Simpel : 2023

  Hoe snel is 5G?

  5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. In de praktijk zal het eerder uitkomen op 1 Gbps. Ter vergelijking: 4G haalt gemiddeld een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde (Mbps). 

  Hoe gaat simonlyloket.nl om met mijn privé gegevens?

  Privé Gegevens – Simonlyloket.nl houdt zich aan de geldende privacy wet- en regelgeving. Je gegevens gebruiken wij voor de controle en verwerking van de cashback. Simonlyloket.nl gebruikt je gegevens niet voor commerciële doeleinden, tenzij je hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. Ook worden je gegevens niet met derden gedeeld.  Raadpleeg onze Privacy Policy voor meer informatie.

  Kan mijn aanvraag voor cashback afgewezen worden?

  Cashback afgewezen – Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor correcte invoer van de gevraagde informatie. Cashback aanvragen kunnen niet in behandeling genomen worden als de gevraagde informatie onjuist of onvolledig is. Simonlyloket.nl houdt zich het recht voor om deelnemers aan de cashback actie te weigeren in geval van redelijk vermoeden van misbruik of fraude, zonder dat de deelnemer enige aanspraak jegens Simonlyloket.nl kan doen gelden.

  Hoe kan ik overstappen naar een nieuwe simonly provider?

  Als je wilt overstappen naar een nieuwe simonly provider, zijn er een aantal stappen die je kunt volgen:

  1. Zoek een nieuwe provider: Er zijn verschillende providers in Nederland die sim only abonnementen aanbieden, zoals Youfone, KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Zoek een provider die aansluit bij je wensen en behoeften, zoals het aantal belminuten en gigabytes aan data dat je nodig hebt.
  2. Vergelijk de aanbiedingen: Vergelijk de verschillende aanbiedingen van de providers om te bepalen welke het beste bij je past. Neem ook de kosten per maand en eventuele bijkomende kosten in overweging.
  3. Kies een abonnement: Zodra je een abonnement hebt gevonden dat bij je past, kun je het abonnement afsluiten bij de provider. Dit kan meestal online via de website van de provider, of via de klantenservice.
  4. Activeer de simkaart: Zodra je het abonnement hebt afgesloten, krijg je een simkaart toegestuurd. Activeer de simkaart volgens de instructies van de provider, zodat je gebruik kunt maken van het nieuwe abonnement.
  5. Stel je telefoon in: Als je een nieuwe simkaart hebt gekregen, moet je deze installeren in je telefoon. Dit doe je door de oude simkaart te verwijderen en de nieuwe simkaart in de simkaarthouder te plaatsen. Volg daarna de instructies op het scherm om je telefoon te koppelen aan het nieuwe abonnement.

  Zodra je deze stappen hebt gevolgd, kun je gebruikmaken van je nieuwe simonly abonnement. Vergeet niet om je oude abonnement op te zeggen bij je huidige provider, zodat je niet dubbel betaalt.

  Wanneer kan ik mijn simonly abonnement opzeggen?

  Je simonly abonnement kun je opzeggen wanneer je wilt, zolang je je aan de opzegtermijn houdt. De opzegtermijn is de periode waarbinnen je je abonnement moet opzeggen voordat het afloopt. De opzegtermijn is meestal een maand, maar kan afwijken per provider.

  Het is belangrijk om de opzegtermijn te respecteren, omdat je anders het risico loopt dat je abonnement automatisch verlengd wordt. Het is daarom aan te raden om je abonnement op tijd op te zeggen, zodat je niet onnodig blijft betalen voor een abonnement dat je niet meer wilt.

  Het opzeggen van een simonly abonnement kan meestal online via de website van de provider, of via de klantenservice. Zoek op de website van de provider naar de opzegprocedure, en volg de stappen om je abonnement op te zeggen. Let op: als je het abonnement opzegt, kan het zijn dat je nog wel moet betalen voor de resterende dagen van de opzegtermijn.

  Als je je abonnement hebt opgezegd, zul je geen gebruik meer kunnen maken van de diensten van de provider. Vergeet daarom niet om op tijd een nieuw abonnement af te sluiten als je wilt blijven bellen en internetten.

  Beoordelingen van tevreden klanten