Skip to main content
Odido : Essentieel 2023
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


De beste deals voor superscherp prijzen

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F05%2Fmeisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small
Odido : Essentieel 2023
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Gogogo Deals, De beste deals voor superscherp prijzen

Advies simonlyloket.nl

Odido_Provider-logo-360x240
1 GB + 120 MIN
24 maanden contract
€ 13,50

+

 • Actie prijs: € 13,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 13,50 p/m
 • Databundel: 1 GB
 • Belminuten/sms: 120 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-
Odido_Provider-logo-360x240
10 GB + 120 MIN
24 maanden contract
€ 15,-

+

 • Actie prijs: € 15,- p/m
 • Na 24 maanden: € 18,50 p/m
 • Databundel: 10 GB
 • Belminuten/sms: 120 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-
Odido_Provider-logo-360x240
20 GB + 120 MIN
24 maanden contract
€ 17,50

+

 • Actie prijs: € 17,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 22,50 p/m
 • Databundel: 20 GB
 • Belminuten/sms: 120 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Waarom Odido : Essentieel 2023 kiezen?

  Wie aan Odido denkt, denkt mobiele telefonie. Daarmee is het voor deze provider ook begonnen, sinds 1992 is Odido actief op de Nederlandse telecommarkt. Vanaf 2016 kun je bij deze aanbieder ook terecht voor totaalpakketten met de naam Odido Thuis, je krijgt dan niet alleen internet, televisie en telefonie maar ook scherpe tarieven.

  In september 2002 nam Odido International de Nederlandse telecomaanbieder Ben over, die gebruik maakte van het Odido netwerk. In februari 2003 werd de naam Ben omgedoopt naar Odido en werden alle klanten van Ben geholpen door Odido. Sinds januari 2019 heeft Odido ook 75% van Tele2 NL in handen.

  Ziggo en Vodafone hebben in 2016 aangekondigd dat ze een joint venture wilden aangaan. De Europese Commissie heeft hierop Vodafone verplicht om haar vaste diensten (Vodafone Thuis) af te stoten om te voorkomen dat er een te grote machtsblok zou ontstaan. Odido kon de ‘Thuis’ diensten van Vodafone overnemen eind 2016. Voor de internet- en TV diensten maakt Odido voor het grootste deel gebruik van het KPN netwerk.

  Internet wordt aangeboden via het DSL netwerk tot maximaal 100 Mb/s snelheid, ook op het glasvezel netwerk biedt Odido snelheden tot maar liefst 1.000 Mb/s down- en upload.

  Met een internet en TV abonnement van Odido krijg je veel TV zenders en gratis de sportzender ESPN. Met de TV Anywhere app kijk je op elk device je favoriete programma’s. Indien je een programma gemist hebt, kan je deze terugkijken tot 7 dagen. Tevens is het mogelijk om maandelijks gratis je abonnement te wijzigen. Wanneer de mobiele diensten worden gecombineerd met de ’thuis’ diensten valt er meer voordeel te behalen bij deze provider.

  Odido 4G internet

  Odido biedt ook ‘4G voor thuis’ abonnementen aan, dit is een uitkomst voor plaatsen waar geen stabiel / betrouwbaar internet dekking is. 4G voor thuis houdt in dat een speciale 4G router is verbonden met het 4G netwerk, op dit netwerk sluit je je tablet, laptop of computer aan waarna deze gebruikt kan worden. Je hebt er geen kabels voor nodig, het is letterlijk stekker erin en gaan want het signaal wordt door de router in Wifi omgezet.

  Klantenservice Odido

  De klantenservice van Odido is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 07:00 – 22:00 en op zondagen van 09:00 – 18:00. Odido heeft ook een community die helpt met alle vragen. Tevens is er ook een digitale assistent die 24/7 kan helpen bij al je vragen.

  • Internet via glasvezel

  • Internet via VDSL

  • Internet via ADSL

  • Internet thuis via 4G

  • Digitale interactieve televisie

  • TV kijken via app

  • Telefonie (vast bellen)

  • Mobiele abonnementen

  • Mobiel prepaid

  • 5G internet

  • 4G internet

  • 3G internet

  • Eigen KPN netwerk

  De Sim Only Aanbieder met Uitgebreide Diensten en Flexibele Abonnementen

  T-Mobile is een bekende telecomaanbieder die naast mobiele telefoonabonnementen ook sim only abonnementen aanbiedt. Het bedrijf staat bekend om zijn uitgebreide diensten en flexibele abonnementen. In dit artikel bespreken we de voordelen van T-Mobile als sim only aanbieder en hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  De Voordelen van T-Mobile

  Een van de grootste voordelen van T-Mobile is de uitgebreide diensten die het bedrijf aanbiedt. T-Mobile biedt niet alleen sim only abonnementen aan, maar ook combinatiepakketten van internet, televisie en telefonie. Hierdoor kun je al je telecomdiensten bij één aanbieder afnemen en besparen op de kosten.

  Een ander voordeel van T-Mobile als sim only aanbieder is de flexibiliteit van de abonnementen. T-Mobile biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kun je altijd een abonnement vinden dat bij je past en hoef je nooit te veel te betalen voor je telefoonabonnement.

  T-Mobile onderscheidt zich ook van andere sim only aanbieders door zijn extra’s. Zo biedt T-Mobile bijvoorbeeld extra databundels aan voor klanten die meer data nodig hebben. Daarnaast kun je bij T-Mobile ook gebruikmaken van 5G, wat nog sneller is dan 4G.

  Het Onderscheidend Vermogen van T-Mobile

  T-Mobile onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn uitgebreide diensten en flexibele abonnementen. Het bedrijf biedt niet alleen sim only abonnementen aan, maar ook combinatiepakketten van internet, televisie en telefonie. Hierdoor kun je al je telecomdiensten bij één aanbieder afnemen en besparen op de kosten.

  Bovendien biedt T-Mobile als sim only aanbieder flexibiliteit en keuzevrijheid. T-Mobile biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kun je altijd een abonnement vinden dat bij je past en hoef je nooit te veel te betalen voor je telefoonabonnement.

  Conclusie

  T-Mobile is een uitstekende sim only aanbieder met uitgebreide diensten en flexibele abonnementen. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kun je altijd een abonnement vinden dat bij je past en hoef je nooit te veel te betalen voor je telefoonabonnement. T-Mobile onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn uitgebreide diensten en flexibele abonnementen.

  Antwoord op al je vragen over Odido : Essentieel 2023

  Hoe snel is 5G?

  5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. In de praktijk zal het eerder uitkomen op 1 Gbps. Ter vergelijking: 4G haalt gemiddeld een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde (Mbps). 

  Hoe kan ik overstappen naar een nieuwe simonly provider?

  Als je wilt overstappen naar een nieuwe simonly provider, zijn er een aantal stappen die je kunt volgen:

  1. Zoek een nieuwe provider: Er zijn verschillende providers in Nederland die sim only abonnementen aanbieden, zoals Youfone, KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Zoek een provider die aansluit bij je wensen en behoeften, zoals het aantal belminuten en gigabytes aan data dat je nodig hebt.
  2. Vergelijk de aanbiedingen: Vergelijk de verschillende aanbiedingen van de providers om te bepalen welke het beste bij je past. Neem ook de kosten per maand en eventuele bijkomende kosten in overweging.
  3. Kies een abonnement: Zodra je een abonnement hebt gevonden dat bij je past, kun je het abonnement afsluiten bij de provider. Dit kan meestal online via de website van de provider, of via de klantenservice.
  4. Activeer de simkaart: Zodra je het abonnement hebt afgesloten, krijg je een simkaart toegestuurd. Activeer de simkaart volgens de instructies van de provider, zodat je gebruik kunt maken van het nieuwe abonnement.
  5. Stel je telefoon in: Als je een nieuwe simkaart hebt gekregen, moet je deze installeren in je telefoon. Dit doe je door de oude simkaart te verwijderen en de nieuwe simkaart in de simkaarthouder te plaatsen. Volg daarna de instructies op het scherm om je telefoon te koppelen aan het nieuwe abonnement.

  Zodra je deze stappen hebt gevolgd, kun je gebruikmaken van je nieuwe simonly abonnement. Vergeet niet om je oude abonnement op te zeggen bij je huidige provider, zodat je niet dubbel betaalt.

  Kan ik bellen via een 5G aansluiting?

  Je kunt via een 5G verbinding prima bellen. Je kan zelfs via je laptop bellen met bijvoorbeeld; Skype, Zoom, Whatsapp. Dit zijn veel gebruikte manieren om te bellen.

  Is 4G of 5G overal beschikbaar?

  Sinds de lente van 2020 bieden verschillende Nederlandse providers 5G abonnementen aan. Dat betekent niet dat je in het hele land al bereik hebt. Voor 5G zijn namelijk nieuwe zendmasten nodig. Op dit moment zijn verschillende providers deze aan het plaatsen. Het netwerk van zowel KPN als T-Mobile biedt nu ongeveer 90% dekking in Nederland, 4G is overal in Nederland dekkend op beide netwerken.

  Kan ik met een 5G verbinding ook internetten op mijn laptop?

  Jazeker, een 5G verbinding is ook geschikt om te internetten op je laptop. Je kunt ‘draadloos’ via het wifi netwerk of met BleuTooth een connectie maken met je laptop. Of je Telefoon instellen als HotSpot en dan ook je HotSpot inloggen alsof het een Wifi punt is.   

  Kan ik mijn e-mail adres meenemen bij een overstap naar een nieuwe provider?

  E-Mail adres meenemen

  – Het is niet mogelijk om je e-mailadres dat je hebt gekregen van je provider mee te nemen naar je nieuwe provider. Bij een overstap naar een nieuwe provider, zal de provider waarvan je bent overgestapt nog 6 maanden je e-mailadres in de lucht houden om je de tijd te geven om overal waar je je e-mailadres gebruikte om te zetten naar een nieuw e-mailadres.

  Om niet gebonden te zijn aan een e-mail adres extensie van je provider, kan je het beste een e-mailadres aanmaken bij Gmail of Live.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  C. Avcenkaia

  Top service, Tele2 is een heerlijke keuze gebleken. Dank simonlyloket.nl 

  K. Van Den Boogaard

  Heb nog weinig te maken gehad met service, maar de afspraken die er zijn gemaakt zijn ook uitgevoerd. Vandaar nog 4 sterren, volhouden T-Mobile.

  Johan Geradts

  Super goede service snel en betrouwbaar!

  M. Houllich

  Tot nu toe erg tevreden. En ook nog steeds voor een scherp prijs! 5sterren!

  K. Baartsens

  Prima overstap geweest. Nooit eerder aan Tele2 gedacht tot simonlyloket.nl

  .

  P. Hoofdmeester

  Prima, alles was compleet. Veel voor weinig altijd lekker.