Skip to main content
Lebara
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Doen!

meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small f4401025
Lebara
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Doen!

Advies simonlyloket.nl

Lebara
1 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 6,-

+

 • Actie prijs: € 6,- p/m
 • Na 24 maanden: € 6,- p/m
 • Databundel: 1 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-
Lebara
5 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 8,50

+

 • Actie prijs: € 8,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 8,50 p/m
 • Databundel: 5 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-
Lebara
15 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 14,-

+

 • Actie prijs: € 14,- p/m
 • Na 24 maanden: € 14,- p/m
 • Databundel: 15 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Waarom Lebara kiezen?

  Twintig jaar geleden maakten de drie oprichters van Lebara mee hoe duur het was om in contact te blijven met hun vrienden en familie in het buitenland. Dat moest anders. Hun doel: ervoor zorgen dat iedereen voordelig naar huis kan bellen. Altijd en overal. Of je nou belt vanuit Maastricht naar Hongkong of andersom. Want aan vrijheid en verbinding hoeft helemaal geen duur prijskaartje te hangen.

  Inmiddels staat Lebara al twintig jaar voor voordeel en vrijheid voor iedereen. Het is simpel: je bent gelukkiger als je vrij bent om je eigen keuzes te maken. Als je kwaliteit krijgt voor de beste prijs, en nooit teveel betaalt voor wat je nodig hebt. Zo wordt het leven leuker, makkelijker én voordeliger.

  Lebara geeft je vrijheid. Voor heel veel of juist weinig tegoed en data. Voor voordelig bellen naar de andere kant van de wereld of juist alleen binnen Nederland. En voor de flexibiliteit van Prepaid of de zekerheid van Sim Only van 24 maanden. Liever iedere maand opzeggen? Ook dat is geen probleem.

  Je abonnement maandelijks aanpassen zonder extra kosten of gedoe. En dat allemaal op het best geteste netwerk van Nederland (KPN), met actueel inzicht in je verbruik en kosten.

  • Internet thuis via 4G

  • Mobiele abonnementen

  • Mobiel prepaid

  • 5G internet

  • 4G internet

  • 3G internet

  • Eigen KPN netwerk

  De Sim Only Aanbieder met Internationale Opties en Betaalbare Abonnementen

  Lebara is een telecomaanbieder die zich richt op het aanbieden van sim only abonnementen tegen een betaalbare prijs met internationale opties. Het bedrijf staat bekend om zijn betaalbare abonnementen en internationale belopties. In dit artikel bespreken we de voordelen van Lebara als sim only aanbieder en hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  De Voordelen van Lebara

  Een van de grootste voordelen van Lebara is de betaalbare prijs van de abonnementen. Lebara biedt verschillende abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Deze abonnementen zijn allemaal scherp geprijsd en vormen daarmee een goede optie voor mensen die niet te veel willen betalen voor hun telefoonabonnement.

  Een ander voordeel van Lebara als sim only aanbieder is de internationale opties. Lebara biedt voordelige tarieven aan voor internationale belminuten en data, wat het voor mensen die veel contact hebben met het buitenland aantrekkelijk maakt om voor Lebara te kiezen.

  Daarnaast biedt Lebara ook goede service aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice die goed bereikbaar is en je snel kan helpen bij problemen. Bovendien biedt Lebara als sim only aanbieder de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Het Onderscheidend Vermogen van Lebara

  Lebara onderscheidt zich van zijn concurrenten door de internationale opties en betaalbare abonnementen. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kan Lebara een brede doelgroep aanspreken. Bovendien biedt Lebara voordelige tarieven aan voor internationale belminuten en data, wat het voor mensen die veel contact hebben met het buitenland aantrekkelijk maakt om voor Lebara te kiezen.

  Daarnaast biedt Lebara als sim only aanbieder ook goede service aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice die goed bereikbaar is en je snel kan helpen bij problemen. Bovendien kun je bij Lebara het abonnement maandelijks aanpassen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Conclusie

  Lebara is een betrouwbare en betaalbare sim only aanbieder met internationale opties en goede service. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kun je altijd een abonnement vinden dat bij je past en hoef je nooit te veel te betalen voor je telefoonabonnement. Lebara onderscheidt zich van zijn concurrenten door de internationale opties en betaalbare abonnementen.

  Antwoord op al je vragen over Lebara

  Hoe snel is 5G?

  5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. In de praktijk zal het eerder uitkomen op 1 Gbps. Ter vergelijking: 4G haalt gemiddeld een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde (Mbps). 

  Kan ik bellen via een 5G aansluiting?

  Je kunt via een 5G verbinding prima bellen. Je kan zelfs via je laptop bellen met bijvoorbeeld; Skype, Zoom, Whatsapp. Dit zijn veel gebruikte manieren om te bellen.

  Is 4G of 5G overal beschikbaar?

  Sinds de lente van 2020 bieden verschillende Nederlandse providers 5G abonnementen aan. Dat betekent niet dat je in het hele land al bereik hebt. Voor 5G zijn namelijk nieuwe zendmasten nodig. Op dit moment zijn verschillende providers deze aan het plaatsen. Het netwerk van zowel KPN als T-Mobile biedt nu ongeveer 90% dekking in Nederland, 4G is overal in Nederland dekkend op beide netwerken.

  Kan ik met een 5G verbinding ook internetten op mijn laptop?

  Jazeker, een 5G verbinding is ook geschikt om te internetten op je laptop. Je kunt ‘draadloos’ via het wifi netwerk of met BleuTooth een connectie maken met je laptop. Of je Telefoon instellen als HotSpot en dan ook je HotSpot inloggen alsof het een Wifi punt is.   

  Kan ik mijn e-mail adres meenemen bij een overstap naar een nieuwe provider?

  E-Mail adres meenemen

  – Het is niet mogelijk om je e-mailadres dat je hebt gekregen van je provider mee te nemen naar je nieuwe provider. Bij een overstap naar een nieuwe provider, zal de provider waarvan je bent overgestapt nog 6 maanden je e-mailadres in de lucht houden om je de tijd te geven om overal waar je je e-mailadres gebruikte om te zetten naar een nieuw e-mailadres.

  Om niet gebonden te zijn aan een e-mail adres extensie van je provider, kan je het beste een e-mailadres aanmaken bij Gmail of Live.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  L. Steijnen

  De omzetting van KPN naar Lebara inclusief nummerbehoud is succesvol en zonder problemen verlopen. Communicatie over de voortgang door Lebara is top.

  Manon L.

  Zeer goede aanbieding vergeleken met andere concurrenten. De simkaart had ik binnen 1 dag in huis. Nummerbehoud is makkelijk zelf aan te vragen. Ik ben veel minder gaan betalen en ontvang zelfs meer data. Een aanrader voor iedereen die wil overstappen.

  L. van der Engelen

  Uitstekend, keurig te woord gestaan en duidelijke informatie gekregen.

  P. van der Helm

  P. van der Helm – Netjes geholpen, goede service en ontvangst in 5G, geweldig! Dank Lebara

  KlantTinneke

  Ik kreeg altijd ruim van tevoren bericht wanneer ik moet opwaarderen en lebara is voordelig,veel aanbieding

  Eveline

  Heel simpel een simkaart geactiveerd naar SimOnly

  Tevreden Klant

  Gewoon goed, altijd bereikbaar en goed geregeld.

  H. Verlaat

  Overstappen liep gesmeerd en was heel gemakkelijk. Het ging stap voor stap. Alles werkt prima ! Ben blij. Ook de mobiele app installeren was eenvoudig.

  Abby Smiths

  Lebara werd erg snel geleverd, compleet en alles werkt naar behoren.