Skip to main content
KPN
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Snel pakkers, pak ‘m

 • meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small f4401025
KPN
Data
2 GB
Belmin.
200 min.

Snel pakkers, pak ‘m

Advies simonlyloket.nl

KPN
3 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 17,50

+

 • Actie prijs: € 17,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 17,50 p/m
 • Databundel: 3 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-
KPN
20 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 28,50

+

 • Actie prijs: € 28,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 28,50 p/m
 • Databundel: 20 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-
KPN
ONBEP. GB + ONBEP. MIN
24 maanden contract
€ 32,50

+

 • Actie prijs: € 32,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 35,- p/m
 • Databundel: ONBEPERKT
 • Belminuten/sms: ONBEPERKT
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Waarom KPN kiezen?

  KPN (voluit Koninklijke KPN N.V.) is een telecommunicatiebedrijf dat zich op drie kernactiviteiten richt: vaste netwerk- diensten, mobiele telecommunicatie en IP/data diensten.

  Sinds 2015 is KPN alleen nog actief op de Nederlandse telecommunicatiemarkt en is marktleider op het gebied van mobiele telefonie. De merken KPN, Ortel, Simyo worden gevoerd om de mobiele diensten aan te bieden.

  Op internetgebied was KPN eigenaar van internetserviceprovider merken zoals: XS4ALL, KPN internet, Telfort, Het Net, Speedlinq, Tiscali, Slim, Freeler en Planet Internet. Na het samenvoegen van providers waren in 2010 de internetproviders XS4ALL, Telfort en KPN Internet nog over. In 2019 heeft KPN aangekondigd alle diensten enkel onder de naam KPN aan te bieden. Het merk Telfort is opgeheven en de klanten zijn samengevoegd bij die van KPN. XS4ALL is als zelfstandig bedrijf samen gevoegd in KPN. 

  KPN biedt internetpakketten aan met downloadsnelheden variërend van 50 Mb/s tot 1.000 Mb/s. Je krijgt een gratis een nieuwe generatie wifi modem in bruikleen, die snel en gebruiksvriendelijk is en bovendien gebruikt maakt van de nieuwste wifi technologie. KPN staat bekend om hun betrouwbaar internet netwerk, naast een DSL netwerk heeft KPN ook een glasvezelnetwerk. In het laatst genoemde netwerk zullen ze de komende jaren flink investeren, zo zullen er elke maand nieuwe gebieden aangesloten worden op het glasvezel netwerk. 

  KPN is grootaandeelhouder van Digitenne, een aanbieder van digitale televisie via de ether. KPN is een innovatieve provider en bied al jaren interactieve mogelijkheden zoals: Live pauzeren, TV opnemen, makkelijk terugspoelen, Begin Gemist, TV app EU en Terugkijken. Bij KPN krijg je standaard een uitgebreid zenderpakket en met KPN TV kan je op elk apparaat waar je maar wilt naar je favoriete programma’s kijken.

  Klantenservice KPN

  De klantenservice van KPN is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 – 20:00, zaterdag van 08:00 – 17:00 en op zon- en feestdagen gesloten. KPN heeft naast een digitale assistent ook een forum die kunnen helpen met alle vragen. Bij een technisch probleem of storing zijn ze 24 uur per dag bereikbaar.

  • Internet via glasvezel

  • Internet via VDSL

  • Internet via ADSL

  • Internet thuis via 4G

  • Digitale interactieve televisie

  • TV kijken via app

  • Telefonie (vast bellen)

  • Mobiele abonnementen

  • Mobiel prepaid

  • 5G internet

  • 4G internet

  • 3G internet

  • Eigen KPN netwerk

  De Sim Only Aanbieder met Betrouwbaar Netwerk en Uitstekende Service

  KPN is een telecomaanbieder die zich richt op het aanbieden van sim only abonnementen op zijn betrouwbare netwerk. Het bedrijf staat bekend om zijn goede service en uitstekende dekking. In dit artikel bespreken we de voordelen van KPN als sim only aanbieder en hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  De Voordelen van KPN

  Een van de grootste voordelen van KPN is de betrouwbaarheid van het netwerk. KPN heeft het beste netwerk van Nederland en staat bekend om zijn uitstekende dekking. Dit betekent dat je overal in Nederland goed bereik hebt en kunt bellen en internetten zonder problemen.

  Een ander voordeel van KPN als sim only aanbieder is de uitstekende service. Het bedrijf heeft een uitgebreide klantenservice die goed bereikbaar is en je snel kan helpen bij problemen. Bovendien biedt KPN als sim only aanbieder de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Daarnaast biedt KPN ook goede extra’s aan bij zijn sim only abonnementen, zoals gratis Spotify of Deezer en extra data voor het kijken van films en series. Hierdoor krijg je meer waar voor je geld en hoef je niet extra te betalen voor deze diensten.

  Het Onderscheidend Vermogen van KPN

  KPN onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn betrouwbare netwerk en uitstekende service. Het bedrijf heeft het beste netwerk van Nederland en staat bekend om zijn uitstekende dekking. Hierdoor kun je overal in Nederland goed bereik hebben en zonder problemen bellen en internetten.

  Daarnaast biedt KPN als sim only aanbieder uitstekende service aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een uitgebreide klantenservice die goed bereikbaar is en je snel kan helpen bij problemen. Bovendien kun je bij KPN het abonnement maandelijks aanpassen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Conclusie

  KPN is een betrouwbare en kwalitatieve sim only aanbieder met uitstekende service en een betrouwbaar netwerk. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kun je altijd een abonnement vinden dat bij je past en hoef je nooit te veel te betalen voor je telefoonabonnement. KPN onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn betrouwbare netwerk en uitstekende service.

  Antwoord op al je vragen over KPN

  Hoe snel is 5G?

  5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. In de praktijk zal het eerder uitkomen op 1 Gbps. Ter vergelijking: 4G haalt gemiddeld een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde (Mbps). 

  Hoe kan ik overstappen naar een nieuwe simonly provider?

  Als je wilt overstappen naar een nieuwe simonly provider, zijn er een aantal stappen die je kunt volgen:

  1. Zoek een nieuwe provider: Er zijn verschillende providers in Nederland die sim only abonnementen aanbieden, zoals Youfone, KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Zoek een provider die aansluit bij je wensen en behoeften, zoals het aantal belminuten en gigabytes aan data dat je nodig hebt.
  2. Vergelijk de aanbiedingen: Vergelijk de verschillende aanbiedingen van de providers om te bepalen welke het beste bij je past. Neem ook de kosten per maand en eventuele bijkomende kosten in overweging.
  3. Kies een abonnement: Zodra je een abonnement hebt gevonden dat bij je past, kun je het abonnement afsluiten bij de provider. Dit kan meestal online via de website van de provider, of via de klantenservice.
  4. Activeer de simkaart: Zodra je het abonnement hebt afgesloten, krijg je een simkaart toegestuurd. Activeer de simkaart volgens de instructies van de provider, zodat je gebruik kunt maken van het nieuwe abonnement.
  5. Stel je telefoon in: Als je een nieuwe simkaart hebt gekregen, moet je deze installeren in je telefoon. Dit doe je door de oude simkaart te verwijderen en de nieuwe simkaart in de simkaarthouder te plaatsen. Volg daarna de instructies op het scherm om je telefoon te koppelen aan het nieuwe abonnement.

  Zodra je deze stappen hebt gevolgd, kun je gebruikmaken van je nieuwe simonly abonnement. Vergeet niet om je oude abonnement op te zeggen bij je huidige provider, zodat je niet dubbel betaalt.

  Kan ik bellen via een 5G aansluiting?

  Je kunt via een 5G verbinding prima bellen. Je kan zelfs via je laptop bellen met bijvoorbeeld; Skype, Zoom, Whatsapp. Dit zijn veel gebruikte manieren om te bellen.

  Is 4G of 5G overal beschikbaar?

  Sinds de lente van 2020 bieden verschillende Nederlandse providers 5G abonnementen aan. Dat betekent niet dat je in het hele land al bereik hebt. Voor 5G zijn namelijk nieuwe zendmasten nodig. Op dit moment zijn verschillende providers deze aan het plaatsen. Het netwerk van zowel KPN als T-Mobile biedt nu ongeveer 90% dekking in Nederland, 4G is overal in Nederland dekkend op beide netwerken.

  Kan ik met een 5G verbinding ook internetten op mijn laptop?

  Jazeker, een 5G verbinding is ook geschikt om te internetten op je laptop. Je kunt ‘draadloos’ via het wifi netwerk of met BleuTooth een connectie maken met je laptop. Of je Telefoon instellen als HotSpot en dan ook je HotSpot inloggen alsof het een Wifi punt is.   

  Kan ik mijn e-mail adres meenemen bij een overstap naar een nieuwe provider?

  E-Mail adres meenemen

  – Het is niet mogelijk om je e-mailadres dat je hebt gekregen van je provider mee te nemen naar je nieuwe provider. Bij een overstap naar een nieuwe provider, zal de provider waarvan je bent overgestapt nog 6 maanden je e-mailadres in de lucht houden om je de tijd te geven om overal waar je je e-mailadres gebruikte om te zetten naar een nieuw e-mailadres.

  Om niet gebonden te zijn aan een e-mail adres extensie van je provider, kan je het beste een e-mailadres aanmaken bij Gmail of Live.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  • L. van Oosten

   KPN is het gewoon, service is heel goed. Perfect abo voor een prima prijs.

  • Irene de Goede

   Ik was al tevreden over KPN maar sinds afgelopen week helemaal. Van de medewerkster klantenservice tot en met het bezoek van de monteur is alles snel, duidelijk en méér dan goed opgelost. Dit mag ook wel eens gezegd worden, mijn welgemeende complimenten!

  • M.G. Janssen

   Prima overstap naar KPN, alles was makkelijk te begrijpen door de duidelijke uitleg. Top netwerk KPN vol ontvangst

  • Dennis Schutzelaars

   Sinds de overname van telfort zit ik goed bij kpn, word altijd goed geholpen, goede klantenservice En qua bundels perfect voor mij.

  • Dhr. Bernd van Ruremonde

   Had gebeld om mijn abonnement op te hogen naar Unlimited Data, meneer aan de telefoon zei dat als ik een mop kon vertellen ik 3,50 euro per maand korting kon krijgen. Helemaal top! Verder super vriendelijk geholpen.

  • Berend van Oijenstra

   Bestelproces is zeer duidelijk, service is heel vriendelijk. Perfect abonnement voor een goede prijs.

  • L. Schuttering

   KPN is zeker een aanrader, tevreden over het verloop de bestelling tot en met de levering.

  • Marc Helders

   De service van simonlyloket is prima. Zij hebben mij heel goed geholpen met de overstap en het aansluiten van de nieuwe apparatuur!

  • Patrick Bos

   Na een lange zoektocht uiteindelijk beland op de simonlyloket website en daar eigenlijk binnen 10minuten besloten wat de aanbieder van mijn nieuwe simonly zou worden. KPN!