Skip to main content
Delta
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Zet Delta Mobiel aan

 • admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F05%2Fmeisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small
Delta
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Zet Delta Mobiel aan

Advies simonlyloket.nl

Delta Mobiel
1 GB + 120 MIN
24 maanden contract
€ 8,-

+

 • Actie prijs: € 8,- p/m
 • Na 24 maanden: € 13,- p/m
 • Databundel: 1 GB
 • Belminuten/sms: 120/25 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-
Delta Mobiel
10 GB + 120 MIN
24 maanden contract
€ 12,50

+

 • Actie prijs: € 12,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 21,- p/m
 • Databundel: 10 GB
 • Belminuten/sms: 120/25 p/m
 • Aansluitkosten: € 0,-
Delta Mobiel
UNLIMITED
24 maanden contract
€ 27,50

+

 • Actie prijs: € 27,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 30,- p/m
 • Databundel: UNLIMITED
 • Belminuten/sms: UNLIMITED
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Waarom Delta kiezen?

  In de provincie Zeeland is de provider Delta een bekende, het is namelijk de internet service provider en energie leverancier van Zeeland. Na verschillende fusies is Delta Fiber in 1991 ontstaan ​​door de fusie van PZEM en Waterbedrijf Zuidwest Nederland (WMZ). Delta Fiber verzorgt sinds 2002 de digitale dienstverlening van Zeelandnet.

  Bij Delta kun je terecht voor internet en tv, telefonie en energie. Het bedrijf levert diensten aan consumenten en bedrijven. Delta Fiber Nederland blijft investeren in glasvezel- en coaxnetwerken om ervoor te zorgen dat zowel nu als in de toekomst mensen toegang hebben tot snel internet.

  Delta Fiber biedt internetsnelheden van 20 Mb/s tot 1 Gigabit. Met het Flexpakket kan je eenvoudig zelf je gewenst snelheid bepalen en dit is maandelijks aanpasbaar. Door middel van de postcodecheck kan je bekijken wat Delta levert via glasvezel of via de kabel. Service staat hoog in het vaandel bij deze provider. Er wordt naast een gratis wifi-modem ook een gratis installatie door een monteur aangeboden.  De monteur gaat pas weg als het internet goed werkt en eventuele wifi punten sluit hij ook meteen aan.

  Via een een glasvezel abonnement is het mogelijk om te streamen zonder haperingen. Delta bied glasvezel snelheden aan van 150 Mb/s, 400 Mb/s en 1.000 Mb/s, waarmee iedereen in het huishouden tegelijkertijd van het internet gebruik maken van gamen tot conference calls zonder zonder vast te lopen in een ‘digitale spitsuur’.  

  Met het Delta Flexpakket kan je zelf bepalen hoeveel zender je in je pakket wilt hebben (50+, 90+ of 120+ zenders). Met de extra zenderpakketten kan je bijvoorbeeld met het Ziggo Sport Totaal pakket niks te missen van Formule1. Met het Flexpakket kan je maandelijks je pakket wijzigen en betaal je nooit teveel. Met interactieve TV kan je live tv pauzeren, kan je programma’s van het begin bekijken en eventuele gemiste programma’s op een ander tijdstip alsnog bekijken.

  Vaste telefonie is ook mogelijk bij Delta, indien je bij een andere provider zit momenteel dan kun je dat eenvoudig meenemen.

  Klantenservice Delta

  De medewerkers van Delta zijn er 7 dagen per week tot 22:00 om te je helpen met al je vragen. Op de website vind je ook een zoek functionaliteit met de meest gestelde vragen. Heb je toch liever een medewerker van de klantenservice aan de lijn? Dan kan natuurlijk, Delta helpt je graag met al je vragen over internet, tv en telefonie. Ook kan je een vraag stellen via een live chat of via de sociale kanalen (Facebook en Twitter).

  • Internet via glasvezel

  • Internet via VDSL

  • Internet via ADSL

  • Internet thuis via 4G

  • Digitale interactieve televisie

  • TV kijken via app

  • Telefonie (vast bellen)

  • Mobiele abonnementen

  • Mobiel prepaid

  • 5G internet

  • 4G internet

  • 3G internet

  • Eigen KPN netwerk

  De Sim Only Aanbieder met Onbeperkt Data en Betrouwbaar Netwerk

  Delta Mobiel is een telecomaanbieder die zich richt op het aanbieden van sim only abonnementen met onbeperkt data en een betrouwbaar netwerk. Het bedrijf staat bekend om zijn goede service en dekking. In dit artikel bespreken we de voordelen van Delta Mobiel als sim only aanbieder en hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  De Voordelen van Delta Mobiel

  Een van de grootste voordelen van Delta Mobiel is het onbeperkt data abonnement. Delta Mobiel biedt een abonnement aan met onbeperkt data, bellen en sms’en. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het overschrijden van je datalimiet en kun je onbeperkt genieten van het internet.

  Een ander voordeel van Delta Mobiel als sim only aanbieder is de betrouwbaarheid van het netwerk. Delta Mobiel maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en biedt daarmee uitstekende dekking in Nederland. Hierdoor kun je overal in Nederland goed bereik hebben en zonder problemen bellen en internetten.

  Daarnaast biedt Delta Mobiel ook goede service aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een uitgebreide klantenservice die goed bereikbaar is en je snel kan helpen bij problemen. Bovendien biedt Delta Mobiel de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Het Onderscheidend Vermogen van Delta Mobiel

  Delta Mobiel onderscheidt zich van zijn concurrenten door het onbeperkt data abonnement en de betrouwbaarheid van het netwerk. Delta Mobiel biedt een abonnement aan met onbeperkt data, bellen en sms’en. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het overschrijden van je datalimiet en kun je onbeperkt genieten van het internet.

  Daarnaast maakt Delta Mobiel gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en biedt daarmee uitstekende dekking in Nederland. Hierdoor kun je overal in Nederland goed bereik hebben en zonder problemen bellen en internetten.

  Conclusie

  Delta Mobiel is een betrouwbare sim only aanbieder met onbeperkt data en een betrouwbaar netwerk. Het bedrijf biedt uitstekende dekking in Nederland en hoef je je geen zorgen te maken over het overschrijden van je datalimiet. Daarnaast biedt Delta Mobiel goede service aan zijn klanten en de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen. Delta Mobiel onderscheidt zich van zijn concurrenten door het onbeperkt data abonnement en de betrouwbaarheid van het netwerk.

  Antwoord op al je vragen over Delta

  Hoe snel is 5G?

  5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. In de praktijk zal het eerder uitkomen op 1 Gbps. Ter vergelijking: 4G haalt gemiddeld een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde (Mbps). 

  Hoe kan ik overstappen naar een nieuwe simonly provider?

  Als je wilt overstappen naar een nieuwe simonly provider, zijn er een aantal stappen die je kunt volgen:

  1. Zoek een nieuwe provider: Er zijn verschillende providers in Nederland die sim only abonnementen aanbieden, zoals Youfone, KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Zoek een provider die aansluit bij je wensen en behoeften, zoals het aantal belminuten en gigabytes aan data dat je nodig hebt.
  2. Vergelijk de aanbiedingen: Vergelijk de verschillende aanbiedingen van de providers om te bepalen welke het beste bij je past. Neem ook de kosten per maand en eventuele bijkomende kosten in overweging.
  3. Kies een abonnement: Zodra je een abonnement hebt gevonden dat bij je past, kun je het abonnement afsluiten bij de provider. Dit kan meestal online via de website van de provider, of via de klantenservice.
  4. Activeer de simkaart: Zodra je het abonnement hebt afgesloten, krijg je een simkaart toegestuurd. Activeer de simkaart volgens de instructies van de provider, zodat je gebruik kunt maken van het nieuwe abonnement.
  5. Stel je telefoon in: Als je een nieuwe simkaart hebt gekregen, moet je deze installeren in je telefoon. Dit doe je door de oude simkaart te verwijderen en de nieuwe simkaart in de simkaarthouder te plaatsen. Volg daarna de instructies op het scherm om je telefoon te koppelen aan het nieuwe abonnement.

  Zodra je deze stappen hebt gevolgd, kun je gebruikmaken van je nieuwe simonly abonnement. Vergeet niet om je oude abonnement op te zeggen bij je huidige provider, zodat je niet dubbel betaalt.

  Kan ik bellen via een 5G aansluiting?

  Je kunt via een 5G verbinding prima bellen. Je kan zelfs via je laptop bellen met bijvoorbeeld; Skype, Zoom, Whatsapp. Dit zijn veel gebruikte manieren om te bellen.

  Is 4G of 5G overal beschikbaar?

  Sinds de lente van 2020 bieden verschillende Nederlandse providers 5G abonnementen aan. Dat betekent niet dat je in het hele land al bereik hebt. Voor 5G zijn namelijk nieuwe zendmasten nodig. Op dit moment zijn verschillende providers deze aan het plaatsen. Het netwerk van zowel KPN als T-Mobile biedt nu ongeveer 90% dekking in Nederland, 4G is overal in Nederland dekkend op beide netwerken.

  Kan ik met een 5G verbinding ook internetten op mijn laptop?

  Jazeker, een 5G verbinding is ook geschikt om te internetten op je laptop. Je kunt ‘draadloos’ via het wifi netwerk of met BleuTooth een connectie maken met je laptop. Of je Telefoon instellen als HotSpot en dan ook je HotSpot inloggen alsof het een Wifi punt is.   

  Kan ik mijn e-mail adres meenemen bij een overstap naar een nieuwe provider?

  E-Mail adres meenemen

  – Het is niet mogelijk om je e-mailadres dat je hebt gekregen van je provider mee te nemen naar je nieuwe provider. Bij een overstap naar een nieuwe provider, zal de provider waarvan je bent overgestapt nog 6 maanden je e-mailadres in de lucht houden om je de tijd te geven om overal waar je je e-mailadres gebruikte om te zetten naar een nieuw e-mailadres.

  Om niet gebonden te zijn aan een e-mail adres extensie van je provider, kan je het beste een e-mailadres aanmaken bij Gmail of Live.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  • Koos van Haaften

   Tot op heden alles uitstekend ik zou zeggen zo doorgaan

  • Marga Brasser

   Jarenlang tevreden klant, het is prima ik kan alleen maar tevreden zijn

  • Arjen

   Snelle levering van de bestelling! Werkt prima!

  • familie van Hout

   Alles verliep vlekkeloos, het aanmelden voor het abonnement. Het ontvangen van de sim en ook het installeren ging in één keer goed. Prima en stabiele verbinding.

  • Levi

   Snelle levering van de simkaart na bestellen. kaart in de telefoon en het werkt. Verbinding is goed!

  • Marleen Pallmer

   Ik ben blij met Delta

  • Simon van Gils

   Overstappen naar Delta was snel geregeld, duidelijke handleiding en alles werkte op de afgesproken tijd en dag. Zeer tevreden.