Skip to main content
Budget Mobiel
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Al je energie- en telecomdiensten onder één dak

meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small f4401025
Budget Mobiel
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Al je energie- en telecomdiensten onder één dak

Advies simonlyloket.nl

Budget Mobiel
7 GB + ONBEPERKT
24 maanden contract
€ 7,50

+

 • Actie prijs: € 7,50 p/m
 • Na 4 maanden: € 15,- p/m
 • Databundel: 7 GB
 • Belminuten/sms: ONBEPERKT
 • Aansluitkosten: € 15,-
Budget Mobiel
ONBEPERKT + ONBEPERKT
24 maanden contract
€ 10,-

+

 • Actie prijs: € 10,- p/m
 • Na 4 maanden: € 20,- p/m
 • Databundel: ONBEPERKT
 • Belminuten/sms: ONBEPERKT
 • Aansluitkosten: € 15,-

  Waarom Budget Mobiel kiezen?

  Ruim één miljoen mensen krijgen groene stroom en gas van Budget Energie. En we hebben de smaak te pakken! Nóg meer saaie producten leveren, daar worden we heel blij van… Producten die je als huishouden móet hebben. Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. En zo min mogelijk voor betaalt natuurlijk!

  Daarom bieden we naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen via het KPN-netwerk). Om het nog makkelijker te maken, hebben we daar ook Budget Mobiel aan toegevoegd. Maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen (ook via het betrouwbare netwerk van KPN). Combineer je onze producten? Dan ontvang je bovenop onze lage tarieven elke maand combikorting.

  Al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Tegen een zo laag mogelijke prijs en zonder gedoe. Dat is Budget Thuis.

  • Internet via glasvezel

  • Internet via VDSL

  • Internet via ADSL

  • Internet thuis via 4G

  • Digitale interactieve televisie

  • TV kijken via app

  • Telefonie (vast bellen)

  • Mobiele abonnementen

  • Mobiel prepaid

  • 5G internet

  • 4G internet

  • 3G internet

  • Eigen KPN netwerk

  De Sim Only Aanbieder met Goedkope Abonnementen en Betrouwbaar Netwerk

  Budget Mobiel is een telecomaanbieder die zich richt op het aanbieden van sim only abonnementen tegen een lage prijs met een betrouwbaar netwerk. Het bedrijf staat bekend om zijn betaalbare abonnementen en goede dekking. In dit artikel bespreken we de voordelen van Budget Mobiel als sim only aanbieder en hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  De Voordelen van Budget Mobiel

  Een van de grootste voordelen van Budget Mobiel is de lage prijs van de abonnementen. Budget Mobiel biedt verschillende abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Deze abonnementen zijn allemaal scherp geprijsd en vormen daarmee een goede optie voor mensen die niet te veel willen betalen voor hun telefoonabonnement.

  Een ander voordeel van Budget Mobiel als sim only aanbieder is de betrouwbaarheid van het netwerk. Budget Mobiel maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile en biedt daarmee uitstekende dekking in Nederland. Hierdoor kun je overal in Nederland goed bereik hebben en zonder problemen bellen en internetten.

  Daarnaast biedt Budget Mobiel ook goede service aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice die goed bereikbaar is en je snel kan helpen bij problemen. Bovendien biedt Budget Mobiel de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Het Onderscheidend Vermogen van Budget Mobiel

  Budget Mobiel onderscheidt zich van zijn concurrenten door de lage prijzen en betrouwbaarheid van het netwerk. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kan Budget Mobiel een brede doelgroep aanspreken. Bovendien biedt Budget Mobiel de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Daarnaast maakt Budget Mobiel gebruik van het betrouwbare netwerk van T-Mobile en biedt daarmee uitstekende dekking in Nederland. Hierdoor kun je overal in Nederland goed bereik hebben en zonder problemen bellen en internetten.

  Conclusie

  Budget Mobiel is een betrouwbare en betaalbare sim only aanbieder met goedkope abonnementen en een betrouwbaar netwerk. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen en heeft een goede klantenservice. Daarnaast maakt Budget Mobiel gebruik van het netwerk van T-Mobile en biedt het bedrijf uitstekende dekking in Nederland. Budget Mobiel onderscheidt zich van zijn concurrenten door de lage prijzen en betrouwbaarheid van het netwerk.

  Antwoord op al je vragen over Budget Mobiel

  Hoe snel is 5G?

  5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. In de praktijk zal het eerder uitkomen op 1 Gbps. Ter vergelijking: 4G haalt gemiddeld een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde (Mbps). 

  Kan ik bellen via een 5G aansluiting?

  Je kunt via een 5G verbinding prima bellen. Je kan zelfs via je laptop bellen met bijvoorbeeld; Skype, Zoom, Whatsapp. Dit zijn veel gebruikte manieren om te bellen.

  Is 4G of 5G overal beschikbaar?

  Sinds de lente van 2020 bieden verschillende Nederlandse providers 5G abonnementen aan. Dat betekent niet dat je in het hele land al bereik hebt. Voor 5G zijn namelijk nieuwe zendmasten nodig. Op dit moment zijn verschillende providers deze aan het plaatsen. Het netwerk van zowel KPN als T-Mobile biedt nu ongeveer 90% dekking in Nederland, 4G is overal in Nederland dekkend op beide netwerken.

  Kan ik met een 5G verbinding ook internetten op mijn laptop?

  Jazeker, een 5G verbinding is ook geschikt om te internetten op je laptop. Je kunt ‘draadloos’ via het wifi netwerk of met BleuTooth een connectie maken met je laptop. Of je Telefoon instellen als HotSpot en dan ook je HotSpot inloggen alsof het een Wifi punt is.   

  Kan ik mijn e-mail adres meenemen bij een overstap naar een nieuwe provider?

  E-Mail adres meenemen

  – Het is niet mogelijk om je e-mailadres dat je hebt gekregen van je provider mee te nemen naar je nieuwe provider. Bij een overstap naar een nieuwe provider, zal de provider waarvan je bent overgestapt nog 6 maanden je e-mailadres in de lucht houden om je de tijd te geven om overal waar je je e-mailadres gebruikte om te zetten naar een nieuw e-mailadres.

  Om niet gebonden te zijn aan een e-mail adres extensie van je provider, kan je het beste een e-mailadres aanmaken bij Gmail of Live.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  Riro

  Al jaren klant nooit problemen, nog steeds blij met mijn onbeperkt abonnement. Enige nadeel dat je klantenservice niet kan bellen, en alles via de mail moet doen.

  T. Postinga

  Het afsluiten van het abonnement verliep prima. Alles was ook op tijd binnen.

  Claudia Roos

  Erg jammer dat ze niet doen wat ze beloven. Erg irritant ook dat je uit de chat word gegooid en dan steeds opnieuw moet beginnen. Ik kan niet normaal contact met ze krijgen . En nog steeds mijn geld niet retour gekregen 😡

  Edward Maastricht

  Service was goed en duidelijk. Veel voor weinig lekker Budget

  Niels

  Livechat niet beschikbaar op een woensdagmiddag 15:30? Moet alles invullen om vervolgens afgesloten te worden, super service…. Ook de absurd lage internetsnelheid wordt maar op 1 klein plekje gedeeld. Mag best transparanter. Want 5 mbps is tegenwoordig niks meer, waar iedere concurrent 75-350 mbps (4G) levert.

  R. Altena

  Internet werkt prima. Overgestapt naar Budget wegens storende telefoon bij de vorige provider.