Skip to main content
Ben
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Dubbel dikke data simonly

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F05%2Fmeisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small
Ben
Data
2 GB
Belmin.
200 min.


Dubbel dikke data simonly

Advies simonlyloket.nl

Ben
2 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 9,50

+

 • Actie prijs: € 9,50 p/m
 • Na 24 maanden: € 9,50 p/m
 • Databundel: 2 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-
Ben
10 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 12,-

+

 • Actie prijs: € 12,- p/m
 • Na 24 maanden: € 12,- p/m
 • Databundel: 10 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-
Ben
15 GB + Onbeperkt
24 maanden contract
€ 13,-

+

 • Actie prijs: € 13,- p/m
 • Na 24 maanden: € 13,- p/m
 • Databundel: 15 GB
 • Belminuten/sms: Onbeperkt
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Waarom Ben kiezen?

  Hallo, ik ben Ben®

  Ik ben de mobiele provider voor als je op je eigen manier het maximale uit je budget wilt halen. Want ik ben er voor jou. Zo kun jij doen waar je blij van wordt. Zonder te veel te betalen. Zo houd je meer geld over voor de dingen die écht leuk zijn. Bij mij geniet je altijd van alle vrijheid. Zo blijft je abonnement bij je passen.

  • Internet thuis via 4G

  • Mobiele abonnementen

  • Mobiel prepaid

  • 5G internet

  • 4G internet

  • 3G internet

  • Eigen KPN netwerk

  De Sim Only Aanbieder met Scherp Geprijsde Abonnementen en Goede Service

  Ben is een telecomaanbieder die zich richt op het aanbieden van sim only abonnementen tegen een scherpe prijs met goede service. Het bedrijf staat bekend om zijn betaalbare abonnementen en klantvriendelijke benadering. In dit artikel bespreken we de voordelen van Ben als sim only aanbieder en hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  De Voordelen van Ben

  Een van de grootste voordelen van Ben is de scherpe prijs van de abonnementen. Ben biedt verschillende abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Deze abonnementen zijn allemaal scherp geprijsd en vormen daarmee een goede optie voor mensen die niet te veel willen betalen voor hun telefoonabonnement.

  Een ander voordeel van Ben als sim only aanbieder is de goede service. Het bedrijf heeft een klantvriendelijke benadering en biedt uitstekende service aan zijn klanten. Zo kun je bijvoorbeeld bij Ben altijd gratis je abonnement aanpassen als je dat nodig hebt en kun je gemakkelijk online je abonnement beheren. Bovendien heeft Ben een uitstekende klantenservice die je snel en deskundig kan helpen bij eventuele problemen.

  Daarnaast biedt Ben ook goede dekking en snel internet. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile en biedt daarmee uitstekende dekking in Nederland. Hierdoor kun je overal in Nederland goed bereik hebben en zonder problemen bellen en internetten.

  Het Onderscheidend Vermogen van Ben

  Ben onderscheidt zich van zijn concurrenten door de scherp geprijsde abonnementen en goede service. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen, variërend van weinig belminuten en data tot onbeperkt bellen en internetten. Hierdoor kan Ben een brede doelgroep aanspreken. Bovendien biedt Ben de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zodat je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoonabonnement.

  Daarnaast biedt Ben een uitstekende klantenservice die je snel en deskundig kan helpen bij eventuele problemen. Zo kun je bijvoorbeeld altijd gratis je abonnement aanpassen als je dat nodig hebt en kun je gemakkelijk online je abonnement beheren.

  Conclusie

  Ben is een betrouwbare en betaalbare sim only aanbieder met scherp geprijsde abonnementen en goede service. Het bedrijf biedt abonnementen aan die bij verschillende klanten passen en heeft een klantvriendelijke benadering. Daarnaast heeft Ben een uitstekende klantenservice en biedt het bedrijf goede dekking en snel internet. Ben onderscheidt zich van zijn concurrenten door de scherp geprijsde abonnementen en goede service.

  Antwoord op al je vragen over Ben

  Hoe snel is 5G?

  5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. In de praktijk zal het eerder uitkomen op 1 Gbps. Ter vergelijking: 4G haalt gemiddeld een downloadsnelheid van 20 megabit per seconde (Mbps). 

  Kan ik bellen via een 5G aansluiting?

  Je kunt via een 5G verbinding prima bellen. Je kan zelfs via je laptop bellen met bijvoorbeeld; Skype, Zoom, Whatsapp. Dit zijn veel gebruikte manieren om te bellen.

  Is 4G of 5G overal beschikbaar?

  Sinds de lente van 2020 bieden verschillende Nederlandse providers 5G abonnementen aan. Dat betekent niet dat je in het hele land al bereik hebt. Voor 5G zijn namelijk nieuwe zendmasten nodig. Op dit moment zijn verschillende providers deze aan het plaatsen. Het netwerk van zowel KPN als T-Mobile biedt nu ongeveer 90% dekking in Nederland, 4G is overal in Nederland dekkend op beide netwerken.

  Kan ik met een 5G verbinding ook internetten op mijn laptop?

  Jazeker, een 5G verbinding is ook geschikt om te internetten op je laptop. Je kunt ‘draadloos’ via het wifi netwerk of met BleuTooth een connectie maken met je laptop. Of je Telefoon instellen als HotSpot en dan ook je HotSpot inloggen alsof het een Wifi punt is.   

  Kan ik mijn e-mail adres meenemen bij een overstap naar een nieuwe provider?

  E-Mail adres meenemen

  – Het is niet mogelijk om je e-mailadres dat je hebt gekregen van je provider mee te nemen naar je nieuwe provider. Bij een overstap naar een nieuwe provider, zal de provider waarvan je bent overgestapt nog 6 maanden je e-mailadres in de lucht houden om je de tijd te geven om overal waar je je e-mailadres gebruikte om te zetten naar een nieuw e-mailadres.

  Om niet gebonden te zijn aan een e-mail adres extensie van je provider, kan je het beste een e-mailadres aanmaken bij Gmail of Live.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  Pieter Colpaart

  Keurig netjes verzorgd in de aangegeven tijd de afhandeling was proffesioneel en net

  Christiaan

  Heel goed geholpen door de service desk om de laatste contract afspraken door te voeren. Afspraken met vorige medewerker waren goed vastgelegd waardoor de tijdens het ingaan van het contract alles netjes geregeld kon worden. Binnen 5min was ook alles zichtbaar in de Ben app.

  Richard J.W. Hemme

  Al twee bestaande abonnementen bij BEN. Aangezien dit zeer goed bevalt (prijs/kwaliteit verhouding) en een nieuw abonnement benodigd was was de keuze niet moeilijk. Bestelproces via app makkelijk en levering simkaart vlot.

  PL. Bertramsinga

  Overstappen is vlekkeloos verlopen, duidelijke informatie op de website. Ik & Ben

  S. Schuurmans

  Ik vond het jammer dat ik lang bij de helpdesk in de wacht stond maar uiteindelijk bleek het aansluiten van de simkaart een fluitje van een cent.

  L. De Vries

  Veel beter dan mijn vorige provider, ben blij met mijn overstap. Helpdesk medewerker was vriendelijk en alles was snel geregeld.